Kamp 2018

Wanneer?

Kapoenen: 8 juli tot 14 juli 2018
Welpen, jongivers,givers en jins: 4 juli tot 14 juli 2018

Waar?

Het adres van het kampterrein is Etang des Tremlais, 5555 Bièvre.

De kapoenen worden op zaterdag 8 juli om 14u op het kampterrein verwacht.
De welpen en jonggivers vertrekken woensdagochtend 4 juli aan het station van Turnhout met de trein naar het kampterrein.
De givers en jins gaan met de fiets naar het kamp. Zij worden hierover nog verder geïnformeerd door hun leiding.

Inschrijven?

Inschrijven is noodzakelijk, kwestie van geen overbodige kosten te doen qua aankopen. Maar ook om spelletjes op maat te voorzien! Inschrijven doe je door de inschrijvingssom over te schrijven op onze rekening, ook vragen we om dit te doen vóór maandag 19 juni! De inschrijvingssom bedraagt 75 euro voor de kapoenen en 110 euro voor welpen, jonggivers.

Ons rekeningnummer is BE64 9731 4312 5352. Vermeld bij de betaling het volgende:
"Kamp 2018 - Tak - Naam Voornaam"
b.v. "Kamp 2018 - Leiding – Jacobs Laure"

Scouting is voor iedereen, ook als het om een of andere reden moeilijk of onmogelijk zou zijn het kampgeld te betalen, mag je altijd contact opnemen met de groepsleiding (de contactgegevens staan onderaan) dan kan hier discreet een mouw aan worden gepast.

Vragen?

Met vragen kan je altijd terecht bij de (tak)leiding of groepsleiding. Voor de kapoenen zullen er huisbezoeken plaatsvinden (meer info volgt via takleidster). Ook bij andere takken kan dit, maar dan vragen we dit expliciet te vragen aan de takleiding, deze zullen dan met plezier klaarstaan om al uw vragen te beantwoorden.

Kapoenen:
Welpen:
Jonggivers:
Givers:
Jins: