28 april | 14u00 - 17u00 | Olympische spelen
Hoe sportief zijn de kapoenen? En wie is de sportiefste van ons allemaal? Doe allemaal jullie sportkleren aan en zorg dat je om 14u opgewarmd aan de lokalen staat. Om 17u mogen jullie helemaal uitgeput weer naar huis gaan!

5 mei | 14u00 - 17u00 | Vetzakkendag
Het is hoog tijd voor een échte scoutsactiviteit, eentje waar je suuuuuuuper vies van wordt. Dus doe allemaal jullie slechtste kleren en schoenen aan en laat jullie mooiste oorbellen en stoerste armbanden maar thuis!
We spreken zoals gewoonlijk van 2 tot 5 af aan de lokalen!
Neem ook best wat propere kleren en een handdoekje mee!

12 mei | 14u00 - 17u00 | Kooktocht
Vandaag gaan we wandelen en maken we ons eigen eten klaar!
Meer info volgt.

19 mei | 14u00 - 17u00 | Fotozoektocht
Hebben jullie dat al ooit eens gedaan, een fotozoektocht?
Zo ja, jullie weten hoe tof dat is!
Zo nee, kom samen met ons van 14 u tot 17u ontdekken hoe tof dat is!

26 mei | 10u00 - 17u00 | Slotactiviteit
Oh nee! Het is al tijd voor de laatste activiteit van het scoutsjaar ;'( We gaan op een super toffe uitstap om een nog toffer jaar af te sluiten! Meer informatie volgt nog.

8 tot 14 juli | Kamp
Meer informatie over locatie, inschrijven, benodigdheden... volgt nog maar hou deze datum al zeker vrij voor een supermegaformidabel kamp!